Model Intervju Iako sam model ne jurim bogate nogometase

Model Intervju - Iako sam model ne jurim bogate nogometase - lilynova modelblog - lily nova hrvatski model

Model Intervju – Iako sam model ne jurim bogate nogometase – lilynova modelblog – lily nova hrvatski model

Model Intervju Lily Nova

Iako sam model, ne jurim bogate nogometase, oni jure mene

Atraktivna plavusa savrsenih tjelesnih proporcija (88-60-89, visoka 180 centimetara, 56 kg teska) Lily Nova karijeru je zapocela kao model u Njemackoj. Njena agencija u Minhenu, gdje zivi, ju salje na modne poste Pariza, Londona, Milana i Amerike.

LILY NOVA: Tako sam povezala ugodno sa korisnim, jer obozavam putovanja. Najbolje se oputstam na pjescanim plazama, suncajuci se i plivajuci. Svakog ljeta dolazim na nase plaze, jer  nase more je bistrije, modrie i jasnije se vidi dobina negoli igdje gdje sam do sad bila.

Iako vec godinama radi kao model priznaje da joj nije ugodno otkrivati kako zaradjuje novac zato sto modeli imaju dosta los Image. Gotovo uvijek se povezuju sa nekim poznatim i bogatim muskarcima, losim nacinom zivota ali i plitkim razgovorima iskljucivo o odjeci skupih dizajnera, najnovijoj sminki i zgodnim deckima.

Model Intervju & stroge dijete

LILY NOVA: Radit kao model je za mene posao kao i svaki drugi, nema tu nista glamoruzno ali ni skandalozno. Nisam bas tipicni model, ne drzim stroge dijete, neganjam bogate nogometase niti provodim noci na Jetset partijima. Ja, naprimjer, u slobodno vrijeme, umjesto da kao drugi modeli jurim bogate mladozenje, vise volim surfati po internetu. To mi olaksava vezu sa prijateljima sirom svijeta. Internet je svijet pretvorio u globalno selo.

Kako izgleda tvoj tip muskarca?
LILY NOVA: Zaljubljeno, u mene naravno.

Tip nepozeljnog muskaraca?
LILY NOVA: Onaj koji misli da zeni, koja hoce slobodu, treba eksorcist

Emocionalno stanje?
LILY NOVA: Imam

Model Intervju & Bracne ponude

Bracne ponude?
LILY NOVA: Nekoliko

Juris li nogometase kao i sve manekenke?
LILY NOVA: Nisam, oni jure mene.

Model Intervju & Optimizam

LILY NOVA: Uvijek kad naletim na probleme, odman ih rjesavam i nista ne ostavljam za sutra. Optimizam mi je vrlina, ali manjka mi takticnost i poslovne stategije. Sretna sam sto se mogu baviti poslom koji volim  i to smatram privilegijom. Nadasve cijenim moralnost, iskrenost i vjernost, pa nebi nikada nista uradila cega bi se trebala stidjeti.

Lijepa, skromna i nenametljiva, iako je tek nedavno pocela radit i kao glumica Lily Nova polako ali sigurno zauzima svoje mijesto na njemackom filmu.

Intervju: Jelena Vujic

Merken

0 Kommentare

Dein Kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.